Információ

Felújított tetőtér, álom teljesült

Felújított tetőtér, álom teljesült

A madridi El Retiro park, a főváros zöld tüdeje közelsége volt az egyik oka annak, hogy tulajdonosai megvásárolták ezt a tetőtétet. A kiváló elhelyezkedéshez csatlakozott szélessége és lehetőségei. A lakásnak elavult eloszlása ​​volt: Az előcsarnokot, a nappali, az étkezőt, az irodát, az öltözőt és a WC-t egy folyosó mindkét oldalán csuklók képezték, amelyek elhomályosították és látványosan elhomályosították a házat.

Az üzem frissítésére és a legtöbb hely kihasználására a tulajdonosok megbíztak a tetőtér reformja Dafna Brodovka tanulmányához. A munkák megkezdése előtt bemutatták a két kulcsfontosságú helyszínt. Egyrészt arról álmodtak, hogy elmozdítsák a csodálatos természetes fényt, amely elárasztotta a parkot otthonukban. Másrészt akartak lenni multifunkcionális környezet ez lehetővé tenné számukra, hogy a gyermekeiket a lehető legnagyobb mértékben élvezzék. A tanulmány által javasolt megoldás tökéletesnek tűnt. És így eltűnt mind a folyosó, mind a helyiségek, amelyek felé utat adtak. Azáltal, hogy lebontotta a falakat, amelyek az egyes szobákat függetlenné tették, nyitott teret alakítottak ki, amelyben az ablakon átmenő fény akadályok nélkül áramlik körbe. Ebben a belsőépítész tervezett egy nappali, egy étkezőt és egy gyakorlati irodát, amelyek központosították a családi életet, és megkönnyítették a gyermekek és a felnőttek tevékenységeinek összehangolását.

Az új disztribúció szintén lehetővé tette a tervezést Testreszabott tárolóhelyek. A padlótól a mennyezetig érkező szekrények, annyira diszkrét homlokzatokkal, amelyek beleolvadnak a falakba és észrevétlenül maradnak, megoldják az irodában és a hálószobában való tárolás szükségességét. Az utóbbiban a válaszfalak kiküszöbölése lehetővé tette a szülők kizárólagos használatra szolgáló hely kialakítását, egy kicsi ülősarokkal és saját fürdőszobával.

Ami a dekorációt illeti, a fehér szín, amely az ácsmunkában és a falakban uralkodik Javítja a jelenlegi bútorok jelenlétét, sok közülük emblémás formatervezésű darabok. Mellettük az impozáns elemek, mint például a gyönyörű gipszlécek vagy a végtelen magasságú mennyezetek, karaktert adnak a háznak a stílusok vonzó összeolvadásával.

Reklám - Olvassa tovább a válaszfalak nélküli nappali alatt

A falak elnyomása egy nagy, nyitott teret eredményezett, amely a nappaliba és a munkaterületbe integrálta az egykori előcsarnokot. A kanapé elhelyezkedése, a bejárati ajtótól eltekintve, meghatározza minden szobát.

Nappali szoba

Minotti aláíró kanapé, megvásárolva a D'Erre-nél. Párnák, a Usera Usera cégtől. A dohányzóasztal Dafna Brodovka stúdiójának a terve.

Többfunkciós tér

A tulajdonosok nagyon ismerik akartak, hogy a ház életmódjukhoz igazodjon. Az iroda, társalgó és étkező csatlakozásának gondolata lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szüleik társaságában tanulhassanak, rajzoljanak vagy játsszanak.

Beépített vevő

Táblázatot szerkesztette Zanotta, eladó a B.D. Fölött egy Fontana lámpa, amelyet a fényévekben szereztek be. A padlón Paul Smith által a Rug Company számára tervezett szőnyeg határolja az előcsarnoknak megfelelő helyet.

Étkező

Ez szintén része annak a nagy, családi használatra szánt nyitott tereknek. Ez az oka annak, hogy a padlótól a mennyezetig terjedő könyvespolcot készítették el, amelyben tankönyvek, zene és filmek állnak rendelkezésre, hogy együtt élvezhessék. Belsőépítészeti formatervezés, amely tökéletesen integrálja a bal oldali, a hálószobás és a jobb oldali konyhához vezető két ajtót. Asztalot Dafna Brodovka stúdiója tervezte. Székek Kartell-től.

Étkező

A napi étkezőt a konyha mellett egy szekrény elülső részével tervezték, amely megoldja a tárolás szükségességét. A edényeket, a konzerveket és a romlandó ételeket fehér, lakkozott ajtók mögött és fogantyúk nélkül tárolják, amelyek ugyanolyan falfelülettel rendelkeznek és észrevétlenül maradnak. A belsőépítész által tervezett szekrények és asztal csiszolt acélszerkezettel és márvány tetejével. Székek: Arne Jacobsen, a B.D.-től

Praktikus konyha

A konyhát egyedi szekrények berendezték. A sarokban található modulokat lekerekített élekkel tervezték, hogy megkönnyítsék az alsó irányú áramlást. Ezen túlmenően nagyszerű módja annak, hogy elkerüljék a korkoronokat a gyermekes házakban. A padlót burkolólapokkal burkolták, amelyek utánozták a travertin márvány kivitelét, de mivel kerámia jellegű, akkor olyan felületet kínálnak, amelyet súrolószerekkel is megtisztítanak.

Hálószoba, saját lakosztály

A hálószoba mérete lehetővé tette egy nappali rész kialakítását, amely két fotelból és egy oldalsó asztalból áll. Az építészeti elemek, például a fürdőszobához vezető bejárati ajtók - fa díszlécekkel és gravírozott üvegnegyedekkel - díszítik és kölcsönadják az egész együttest.

A hálószobában való sarok

Le Corbusier fotel, eladó a B.D.-nél. Lámpa, a Flos cégtől.

Nagyon zseniális fürdőszoba

A WC-ket az ablak alá helyezték, ami lehetővé teszi számukra a kilátás élvezete mellett történő használatát. De hol helyezkedik el a tükör? A megoldás: két összecsukható modell, amelyek rögzítve vannak az ablakkeretben. Így kényelmesen kinyílik és bezáródik, ha szükséges.

A REFORM TÍPUSA ÉS IDEÁJA

- A reform előtt a hallot, a nappali és az étkezőt különféle burkolatokkal díszített parketta borította. A falak lebontásakor és a három terek összevonásakor ugyanazon színű, csokoládébarna festették őket.
- A fehér ács Ez tükrözi a házon belüli fényt. A szekrények ajtaját és elülső oldalát XXL méretben választottuk, hogy növeljük a mennyezet magasságát, és ezáltal javítsuk a padló impozáns építészetét.