Információ

Felújított 100 m²-es penthouse

Felújított 100 m²-es penthouse

Megállapítható, hogy a lakás reformja teljes siker volt, amikor az átalakítások - a vizuális befolyásolás mellett - alkalmazkodnak a tulajdonosok életmódjához. És pontosan ez történt ebben penthouse található Cerdanyola barcelonai városában. az Datris belsőépítészeti stúdió megszervezte a rendelkezésre álló 100 m2-t annak tulajdonosának igényeinek kielégítésére, egy intenzív szakmai tevékenységű fiatalember számára, akinek munkaterületre volt szüksége a folyamatban lévő munkaerő-problémák otthoni megoldására.

Ezért lA munkák a két szobát elválasztó válaszfal lebontására összpontosítottak, hogy egyetlen nagyobb teret hozzanak létre, amelyben a hálószoba, az öltöző és a munka sarok található. Hogy egyesítse a három zónát, a szoba falait elegáns bordó színűre festették őket amely serkenti a kreativitást, ugyanakkor nyugodt környezetet teremt. Az a kockázat, hogy egy ilyen intenzív szín túlságosan elhomályosítja a hálószobát, ellensúlyozta az ablakon átmenő bőséges természetes fényt, mivel A tetőtér egy nagy terasszal rendelkezik, amely az egész homlokzaton áthalad. Bár a felújítás előtt a helyiségnek már volt beépített fürdőszobája, a belsőépítészek úgy döntöttek, hogy az eredeti bejárati ajtót nagyobb nyílással és két könnyű fa szerkezetű lemezt cserélik savas üvegnegyeddel; így megkönnyült a természetes fény átjutása a fürdőszobába a szükséges magánélet feladása nélkül. A munkák másik fontos szempontja a ház padlójának megváltoztatása volt. Anyagként lett kiválasztva tölgy parketta - Meleg és barátságos - és a léckereket párhuzamosan helyezték el, hogy vizuálisan meghosszabbítsák a teret.

A víz- és zsírfoltoknak kitett helyiségeket más bevonattal borították be: Kőagyag - nedvességálló és könnyen tisztítható anyag - a konyhában és a vendég fürdőszobában, valamint a pala a saját fürdőszobában. Ezen felül a Datris Interior Design Studio dekoratív megoldásokat alkalmazott a disztribúciós nehézségek megoldására. Például a oszlop a szoba közepén - élénk kék színűre festett - megengedte, hogy két környezetben körülhatárolja a teret: a bal oldalon az étkező és a jobb oldalon. Az elsőben a fal egy kis visszaesést mutatott, amelyet egy sycamore falemez mögött rejtettek, és amelyet az edények tárolására szolgáló bútordarab tetejére tettek. Ugyanakkor a nappali szobában az oszlop melletti karosszék elhelyezése a hálószobába vezető hamis folyosó látványérzetét hozta létre, amelyet egy oldalsó asztal táplált, és mérésre készített, amely az oszlop egy részét integrálja. A helyhez igazodó bútorok a ház többi helyét is jellemzik, például a fő fürdőszobát, amelyben üvegpulttal ellátott fa mosdószekrény készült; vagy a konyha, amelybe egy összecsukható asztal került, amely használat közben alig foglal helyet.

Reklám - Olvassa tovább az alábbiakat: A nappali szobában az oszlop jelenléte két terület meghatározását szolgálta: az étkezőt és a nappali.

Kiemeli az oszlop egy részét integráló, a méréshez kialakított oldalsót; Lámpa és dohányzóasztal. Minden a Datris-ben. Kanapé a Xedra kanapékban. Párnák, Indiából és a Csendes-óceánból.

A nappali bútorok eloszlása ​​lehetővé tette a lépést a ház többi része felé a nappali áthaladása nélkül.

Karosszék a Xedra kanapékban. Manta, a Huerta de San Vicente-ből. Sycamore fa polc Datris-ben.

A hálószoba falait meleg bordó árnyalat díszíti.

A pihenőterületet egy kerettel díszített ágy díszítette, amelybe a fejléc és két éjjeliszekrény tartozik, amelyet Datris tervez és sycamore fából készít. Lámpa Datris-ben. Ágynemű és párnák, textúra.

A fürdőszoba régi bejárati ajtóját két, fából készült profilokkal és savas üvegnegyeddel ellátott lemez váltotta fel.

Ez megkönnyíti a természetes fény átjutását a hálószobából, ugyanakkor garantálja a magánélet védelmét a fürdőszobában. Datris tervezte ajtót.

A megoldás

Mivel a tulajdonosnak munkaterületre volt szüksége, két szobát egyesítettek, hogy tágas, irodai hálószobát hozzanak létre.

A fő fürdőszobát pala borította.

Annak érdekében, hogy ne legyen hideg, a Datrisbe egy mosdóval és üvegpulttal ellátott fa szekrényt és egy fából készült fedéllel ellátott Sangra WC-t helyeztek. Törölközők, a La Perla Gris-től.

Az étkezőben egy falmélyedés volt, amelyet falemez választott fel

sycamore, amely egységesíti az egész felületet; fal, asztal és székek. Minden a Datris-ben. Evőeszközök, a Habitat készítette.

A konyhareform a padlóra összpontosított, amely már kőagyag, könnyebben tisztítható.

Az eredeti bútorok megmaradtak, de a készülékeket a Fagor rozsdamentes acél kivitelű modellek újították meg. Szék La Favorita-ban.

A kellemes terasz a ház teljes homlokzatát lefedi, és bőséges természetes fényt nyújt.

Kényelmesebbé tétele érdekében az Akí két kényelmes napozóágyakkal és egy kis asztallal berendezett, amelyek segítenek a tulajdonosának elfelejteni a stresszt a szabadban.

A reform legfontosabb pontjai:

lebontották egy válaszfalat, hogy létrejöjjön egy hálószoba munkaterülettel és öltözővel, megváltoztatták a padlót és megújították a nappali és a szoba festését.