Cikkek

Egy modern, funkcionális és fényteljes lakás

Egy modern, funkcionális és fényteljes lakás

Meg kellett reformálnom ezt Madrid apartman, amely egy 1970-ben épült épület harmadik emeletén található. Azóta semmilyen munkát nem végeztek. A tulajdonosok megújítani akarták, hogy kényelmesen érezzék magukat és teljes mértékben élvezzék. Tudták, hogy frissíteni kell a létesítményeket, elavultak és teljesen változtassa meg az eloszlást egy széles közös terület elérése érdekében. Tudatában a kihívásnak, megrendelték a reformot és a dekorációt Mª José Navarro Segura építésznek.

Az első lépés az volt mozgassa a konyhát a ház fő területére, összekapcsolva a nappalival és a gyönyörű kilátással rendelkező gyönyörű terasszal. Ily módon a padló fel van osztva két terület: a terasz felé, a közös, és ettől egy folyosó választja el, a privát. A már befejezett reformmal egy koherens és homogén ház újjászületik, kombinálva a fehér falakat, az új alumínium asztalosokat és a laminált tölgyfa padlót. Ebben a harmonikus forgatókönyvben jobban érzékeltetik azokat a megoldásokat, amelyeket az építész kínál, hogy a ház funkcionális és elegáns tér legyen. A kiemeléshez a edzett üveg minták Sokkal fényesebb és vidám házat értek el.

Például a bejáratot és a nappali szobát elválasztó fal átlátszóvá válik. A helyén van egy fehér fém és üveg könyvespolc ami tiszta módon elárasztja a csarnokot. Ugyanezzel a céllal egy nagy nyílás nyílik a nappali falában, amely a fénnyel való áramlást a folyosóra engedi.

Egy másik üveg megoldás, amely ultramodern levegőt nyomtat a padlóra, az a válaszfal, amely elválasztja a nappali szobát a konyhától. DM formatervezésű mintázat, nagyméretű beágyazott üveglaplal, alapjaként a következőket tartalmazza: a king méretű radiátor burkolat vízszintes lécekkel és egyik oldalán egy nagy tolóajtó. A magánterületen az építész tervezett egy hálószobát, fürdőszobával, öltözővel és független irodával. A pihenőhely bevezetőjeként egy tölgyfúvott, két sarokfalakon áthaladó, kettős funkcióval rendelkező formatervező meglepő: ez egy mosdókagyló két mosogatóval és íróasztallal. Testreszabott, optimalizálja a helyet.

Reklám - Olvassa tovább a Nappali szoba kristályfalak alatt

A teraszról a nappaliba jutó természetes fény a felújítás után eléri a korábban sötét területeket, például a hallot és a folyosót. Kulcsfontosságú az eredeti üveg- és fémszekrény, amely helyettesíti a hagyományos válaszfalat, és egy nagy üvegezett nyílás a kanapé falában. A nappaliban kanapé, párnák és szőnyegek, a BoConcept-től, és zöld vázák és fehér lámpások, a Los Peñotes-tól.

Terasz élvezni

A teraszon a növények Casla-ból és Los Peñotes-ból származnak; a másodikban a bútorokat is megvásárolták; kiegészítők és szőnyegek, eladó A Loja do Gato Preto.

Nyitott tér

A nappali és a konyha két egymástól független tér, amelyet DM és üveg válaszfal választ el egymástól, és amelybe nagy tolóajtó és king méretű fedél tartozik. Mª José Navarro Segura építész tervezése vizuálisan összekapcsolja őket, és folyékonyá teszi a keringést. Bőrfotel pillangó, Vinçon készítette. Estores, Ibersol-tól. Asztalos, Romventanas, alumíniummal, Technal. Tölgy laminált padló, Quick-Step.

Látási mélység

A bejárat és a nappali közötti válaszfalak nélkül, csak egy üveg- és fémpolccal, amely kiterjeszti a két környezet perspektíváját, hihetetlen tágas érzés jön létre a házban. Polcok, melyeket Mª José Navarro belsőépítész tervezett, Cristalerías Muñoz üveggel. Konzol, Vinçon készítette. Lámpa, a Kartell cégtől, eladó Oliva Iluminaciónban.

Wink tervez az étkezőben

Fehér a főszereplő az étkező dekorációjában. Ez egy olyan környezet, amely vizuális érdeklődést szerez a lámpa és a székek tervezésekor, és ellentétben áll az asztal fekete márvány lábaival. Lámpa, Mobisa készítette. Székek, Vitrából. Vázák, a BoConcept-től. Polcok, melyeket M designed José Navarro tervezett és Carpintería Cobeña készített. Hűtő, Runtal-tól.

Friss és zöld konyha

A bútorokban és az asztalon lévő kromatikus egység maximális tisztaságot biztosít a konyhában. A kiemelés érdekében az U-elosztás optimalizálja a teret és annak dekoratív ötletét, hogy a munka elülső részét háttérképpel és üveggel fedjük le. Bútorok Santos-ból, Silestone munkalapon, a Marble Lesmes-től. Kávéfőző, a Saeco cégtől. Háttérkép, a Casa y Campo-tól.

Többfunkciós kialakítás

A két méter hosszú, belső oldalán fiókokkal felszerelt félsziget extra munkafelületet biztosít. Ugyanakkor a pult túlnyúlása a bútorokat bárré teszi reggelire és gyorsétteremre. Két széklettel és mennyezeti lámpával egy csodálatos iroda nyílik a teraszra. A lámpát fényévekben vásárolták meg. Székek, készítette Maisons du Monde.

Konyha fehér és acélból

A hűtőszekrény, a sütő és a mikrohullámú sütő az egyetlen falra koncentrálódott, amely a nappaliból nem látható. A félsziget közötti átjáró nagy szélességű, mivel ez a terület nagyon sok forgalom van a konyhában. Készülékek, az LG-től.

Gyerek hálószoba

Az ágy és az asztal L-ben van elosztva, hogy megtisztítsák a szoba közepét. A falra merőlegesen elhelyezett magas és hátsó könyvespolc elválasztja a két zónát: pihenő és tanulmányi. Bútorok és dobozok, az Ikea-tól. Mennyezeti lámpa, készítette Vinçon.

Gyerek fürdőszoba

A fürdőszobában a bútorok, a mosogató, a csap, a tükör és a képek szintén az Ikeából származnak.

Hálószoba fésülködő asztal

Függesztett mosdószekrény, fogantyú nélküli fiókokkal és tölgyben, harmonizál a hálószoba dekorációjával. Itt helyezkedett el, hogy nagyobb tágasságot érjen el a pihenőtérben. Előtte, egy tolóajtóval elválasztva, a fürdőszoba volt.

Ágyfelület

Éjjeliszekrények: tükör, Abaka és fa, El Globo. Fejléc Carpentry Cobeña. A BoConcept nyomtatott párnái. Paplan, a Filocolore-tól. Szőnyeg, szerző: A Loja do Gato Preto.

Funkcionális bútorok

A hálószoba egy dolgozó sarkot nyer, ha a mosdószekrényt két nagy fiókos íróasztalmá alakítja. Egyedi bútorok, Carpentry Cobeña. Fali csapok, Porcelanosa. Mosdó, Gunni & Trentino készítette. Tükör, a Muñoz üveggyárból. Flexo kék, készítette Filocolore. Fali fény, fényévek.

A reform terve és részletei

Hálószoba kulcsok - Mozgassa a konyhát a nappali felé történő megközelítéshez és egy nagy, közös terület kialakításához. A három környezet most élvezi a teraszra néző kilátást, és a közöttük lévő vizuális kapcsolat teljes. Ilyen radikális változás és az egyetlen lehetőség az volt, hogy a 70-es években épített házat új életciklushoz igazítsák.