Cikkek

A régi lógarázsról otthonig

A régi lógarázsról otthonig

"A nap, amikor ügyfelünk megvette, és meglátogattuk vele, az tele volt bútorokkal, fényképekkel, képekkel és sok szennyeződéssel." Ezért felelősek Rocío Esquilas és Carlos Roma Rome & Ro stúdió, az első érintkezés ezzel a régi garázsmal, egy épület belsejében található, Chueca madridi szomszédságában. A fa redőnyök és üvegezett ajtók átlépése előtt előtt 40 négyzetméteres, 4 méteres mennyezettel és 10 négyzetméteres második emelettel rendelkezik, amely sok potenciállal rendelkezik, hogy tökéletes nyaralóhelye legyen a látogató családok számára a főváros "Valami kényelmeset keresettünk, gondolva, hogy azok az emberek, akik a hétvégét a városba tölteni vagy vakációiktól érzik magukat, otthon vannak."

A legfelső emeleten egy üres lapról indultak, amelybe be kellett vezetnem az új szobákat. A mennyezet magasságának kihasználásával egy tetőtéret hoztak létre, amely 15 négyzetmétert ad a háznak, és az egyik hálószobát befogadja. Alatta a helyet új konyhára és fürdőszobára osztották, és mindkét oldalán a lépcsőházat rejtett szekrények összekötik. Az nosztalgikus érzetet az eredeti garázs padlója biztosítja, amely a társalgót takarja: "Ugyanaz, mint az utcai járdák. Először gondolkodtunk azon, hogy eltávolítsuk, de sok varázsa volt, és nagyon jól tisztítják." , magyarázza a belsőépítészek. A földszinten kondicionáltak, átalakították a fürdőszobát és második hálószobává, öltözőjévé és dolgozótermévé alakították.

A dekorációval egy hangulatos és nyugodt helyet akartak létrehozni, amely árnyalatokban és színekben gazdag. "Anyagok szempontjából északi szempontból semleges alapok vannak, de rengeteg színű és különböző dekorációs stílusú bútorok és részletek szempontjából." A világítás nélkülözhetetlen eleme volt a projektnek: "A projektet Felix Santos tervezte az LMA világításból, és ez nagyon fontos volt, mivel természetes fényt alig lehet megmutatni, csak azt, amely a garázs üveges ajtajain keresztül jut be", ki vannak téve. Az eredmény egy olyan jellegű otthon, amelyben bárki otthon érezheti magát. Funkcionális, felszerelt és igazságos és szükséges ahhoz, hogy néhány napot eltöltsön a fővárosban.

www.romaandro.com

Reklám - Olvassa tovább a Carriage Step alatt

A lovakocsik ezen az ajtón átmentek. Ma a látogatók átmennek a fővárosba, ahol bérelik a stúdió által felújított lakást Roma és Ro a Chueca környéken.

Múltbeli jelen

A belsőépítészek az eredeti padlót akarták hagyni a múltjuk bólintásaként.

Nyerjen helyet

Kihasználták a mennyezet magasságát, hogy tetőtéri teret hozzanak létre, amely a hálószobát befogadja.

Új szobák

A tetőtér alatt az új konyha és a fürdőszoba került elhelyezésre.

matt

A sakktábla padlója lefedi ezt a két új szobát, hogy ugyanolyannak látszanak, ha az ajtó nyitva van.

Maradjon üres

A fehér és a minimalista szekrényeket úgy választották meg, hogy világossá tegyék a vörös fa mennyezetet és a sakktábla padlóját.

Fekete-fehér

Kilátás a fürdőszobára

Lépésről lépésre

Az új lépcső, amely hozzáférést biztosít a hálószobához, titkot őriz ...

Rejtett potenciál

"Úgy gondolták, hogy a lépcsőházak tárolással készülnek, mivel nem volt sok hely a szekrények számára. Minden lépésben van egy ajtó, ahol" tisztítószerek, tartalék lepedők, seprű, kamra ... "- magyarázza a belsőépítészek.

Menj a fényre

Mindent úgy terveztek, hogy teljes mértékben kihasználja a bejárati ajtón átmenő természetes fény előnyeit.

Madártávlat A felső hálószoba Semmit elrejteni

Egy üveg biztonságot nyújt a felső emeleten, miközben lehetővé teszi a fény átjutását. A földgömb alakú lámpákat megmentették az előző helyről.

Kényelmi zóna

A kanapé a modell Friheten Ikea párnákkal az El Corte Inglés-től, a Primark otthontól és a Maisons du monde-tól. A kanapé tetején az ügyfél perui utazásából készült keretes blúzok. A vinilszőnyeg a KP-től származik, a Santander gerenda márvány dohányzóasztala és a fonott fotel a tulajdonosé.

Mentés a múltból

"A lépcső tetején, mint a vörösre festett álarc, a szekrény tetején, amelyet a garázsban találtunk" - mondják a tervezők.

Színes létra

A lépcsők falán papír Miami a gyűjteményből Geometriai II az Cole és fia Miami, Pepe Peñalver-ben. A lépcsőket juta borította KP.

trappolt

A földszinten méz színű fa utánzat porcelán padló.

Nyers gyémánt

"A tégla eredeti a garázsban, de egy részet festettünk, mivel nincsenek ablakok, és túl sötét lehet" - magyarázzák.

Aludj a csillagokban

Készült egy kisméretű háttérvilágítással ellátott fa fedélzet. Primark otthoni párnák.

szüret

Ágy tároló kanapéval, fából készült éjjeliszekrények márvány tetejével a Santander utcai piacon, Zara otthoni fogantyúkkal és papírral borított fiókokkal Miami az Cole és fia.

Hozza ki az erényt

"Az oszlop, amely elválasztja a hálószobát az öltözőtől / munkaterülettől, eredeti, és háttérvilágítással erősítjük, és intimébbé tesszük" - mondják a tanulmányból.

Könnyűfémek

A falon lógó fekete kovács szintén Santander bolhapiacából származik.

Élénk portré

A tanulmányi területen elnöklő fényképet az előző raktár hulladékában találták meg.

Légy kényelmes

Ikea fiókos szekrény, arany fogantyúval, a Zara Home cégtől.

Alkatrészek tartoznak

A szőnyegek a tulajdonos tulajdonában voltak, és azt akarta, hogy beépítsék az új kialakításba.

Arany évek

Az íróasztal az Ikeából származik, és személyre szabották azzal, hogy aranyfestékkel festették.

Hely nézet Öltöző

A fotel a tulajdonos tulajdonában volt, és maga is kárpitozta. A szamár az Ikeából származik. A jobb oldali ajtó hozzáférést biztosít a fürdőszobához.

A vágy sötét tárgya

Kihasználva azt a tényt, hogy ez a fürdőszoba természetes megvilágítással rendelkezik, egy fekete metrócsempével borították.

Az idő tükröződése

Az üveg könnycsepp a tükör Santander bolhapiacáról származik.