Leírások

Előtt és után: Az egyik leglátványosabb reform, amelyet látni fog

Előtt és után: Az egyik leglátványosabb reform, amelyet látni fog

Az idő még nem ment keresztül ezen lakás található Ciudad Lineal madridi szomszédságában. De azt nem mondjuk, mint bókot ... Belső terepe csapdába esett a 80-as években. Egy hosszú, sötét és kissé nyomasztó folyosó az ajtótól a nappaliba és az étkezőbe vezette bennünket, és egyik oldalról fürdőszoba, hálószoba és egy oldal maradt. Konyha Ez az öt szoba éppen 49 négyzetméter. "Noha a ház nagyon jól megőrizte (valójában nem volt szükség hozzácsatlakozásra, vízvezetékre vagy elektromos áramra), úgy döntöttem, hogy megkapom a gyümölcslevet" - magyarázza Eva, az olvasó és a reform építésze. "Bűn lett volna, ha nem használták ki a fényt, amely arra kérte, hogy lépjen be a 45 négyzetméteres terasz két ajtaján, és ebből a padlóból pazarolják el a nagy luxust."

A változás radikális volt. A konyha, a nappali és az étkező az önállóságtól a harmóniában való tartózkodásig terjedt ugyanabban a térben A ház szélesebbnek tűnt. "Ezzel a munka 80% -át elvégezték" - mondja. "Ezen túlmenően a gotelét eltávolítottuk, és az egész ház falait és ajtóit fehérre festették" - tette hozzá. A dekoráció ugyanazt a tonikot követi, kiküszöbölve a felesleget, és hagyva a lényeges darabokat napról napra. "Megfontoltam a hangulatos otthon létrehozásának kihívását. A bézs, a narancs, a fa és a bambusz képezik az alapot. Nagyon kevés bútor és nagyon egyszerű. A személyes kapcsolatot saját fényképeim adják: egy nagy citromfa, gránátalma, edények fala, unokaöccseim a sorollai tengerparton ... és a hálószobában fekszik, Maxi Kohan, kitűnő érzékenységű barát " A tulajdonos elmagyarázza: Kívül is voltak változások, a terasz fehéren festett, és függőágyakat helyeztek el, hogy élvezhessék őket. A régi tulajdonosnak semmi hiányzik, Eva nem tartotta növényeit, és egy hímzett zsebkendőt lógott a folyosón, amely a bal oldalon maradt. elfelejtett az egyik fiókban.

Érdekli:

- Előtte és után: Egy rehabilitált halászház

- Olcsó reform: kilátással ellátott tetőtér előtte és utána

- 20 elképesztő előtt / után

- Előtte és után: elavult padlótól az elegáns otthonig

- A teljes reform előtt és után

Reklám - Olvassa tovább az oldalt, kezdje újra

Olvasónk, Eva, teljesen megváltoztatta ezt a 49 négyzetméteres lakást.

Jó indulás

"Az első bútor, amely az új házat elfoglalta, az IKEA kanapé volt, erős narancssárga színű" - magyarázza Eva.

Nagyon személyes

A falon, a kanapé mögött egy fénykép, amelyet maga Eva készített.

Adatvédelmi beállítások

A Wallapopnál vásárolt képernyő megkülönbözteti az étkező és a konyha hangulatát.

Várakozom

A képernyő után megtaláljuk az étkezőt.

Minden fehér

A padlót és a falakat megtisztítottuk, hogy növeljük az ablakon belüli fényt.

Asztalkészlet

Az ebédlőben, Ikea bővíthető asztal és Bauhaus kerti székek.

Három az egyben

Korábban a konyha, az étkező és a nappali három különböző helyiségben voltak, és ezáltal a padló klaustrofóbiussá vált.

Nyitott konyha

"Noha a fehér fényes és tiszta, melegebb képet szerettem volna adni a háznak, és úgy döntöttem, hogy a konyhai bútorokat bézs színűre állítja, Leroy Merlin készítette" - magyarázza Eva.

Terem elhatárolása

A konyha a járólapos padlóval különbözik az étkezőtől, szintén Leroy Merlin készítette.

Emlékszem

Az előző tulajdonos elfelejtett egy hímzett zsebkendőt egy fiókban, amelyet Eva emléktárgyaként a folyosón lógott.

Menj a fényre

Az előző terem sötét volt és végtelen. A válaszfalak kiküszöbölését lerövidítették és megvilágították.

exponálás

A folyosón áthalad egy könnyű fa polc.

Első benyomás

A ház bejárati ajtaja.

hálószoba

Maxi Kohan barátja fényképének elnöke.

Sorolla ihlet

A falon Eva fényképe, unokaöccsei, a tengerparton.

fürdő

"Megvilágítjuk, ha eltávolítjuk a 90-es évek csempéjét és a felső felületet fehérré festem."

Új levegő

"Adjuk el a fehér szekrényt, és kicseréljük egy egyedi laminált fa munkalapra. Kihasználjuk a régi tükör előnyeit, kiküszöbölve az izzócsíkot. Leráztam és vízszintesen helyezze el. "

45 négyzetméteres terasz

A ház egyik legnagyobb látványossága. Fehérre festették a falakat, helyezték az Ikea napozóágyakat és elhagyták az előző tulajdonos növényeit.

Előtte a társalgó

A 80-as évek éltek ebben a házban.

A konyha előtt

Noha jól megőrizte, nagyon elavult lett és kissé kicsi.

Előtte a terem

Végtelen és sötét.

Az ajtók előtt

Ebből a fél narancsfából és olyan fényerővel, amely mind a 80-as és 90-es években elkészült.

A hálószoba előtte A hálószoba előtte A fürdőszoba előtt A reform során

A konyha nyitva van az étkező felé.