Megjegyzések

Elegáns apartman dandi megjelenéssel

Elegáns apartman dandi megjelenéssel

JUAN CARLOS MARTÍNEZ

A tárolás hiánya, valamint a zárt és nem praktikus konyha volt a kiindulási pont ennek a madridi lakásnak a felújításához, amely nagyon komplett közös helyiségekben, de alapvető belső tulajdonságokkal rendelkezik. A nappalival, konyhával, hálószobával és fürdőszobával felszerelt ház már kissé romlott, de mégis viszonylag új volt. Fiatal tulajdonosának nemcsak funkcionalitását, hanem a ház esztétikáját is javítani kellett, elsősorban a jelenlegi élvezet érdekében, anélkül, hogy kizárná a jövőbeni eladási vagy bérleti lehetőségét.

Reklám - Olvassa tovább a Sabia Mix alatt JUAN CARLOS MARTÍNEZ

A textúrák és stílusok keveréke harmóniában él a nappali részben, és férfias hangot ad a környezetnek. A pamut, a bársony és a bőr modern és szüreti formában kerül forgalmazásra, de mindig a tulajdonosának klasszikus megjelenésével.

Egyvonalak
A kanapé nyugalmát természetes árnyalatokban bőrbe kárpitozott karosszék és kék párnákkal díszített párna táplálja. Mindezt zöld árnyalatú vintage szőnyeg határolja. Dohányzóasztalként egy márvány mintát választottak, fémszerkezettel.

Látta és nem látta JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Annak érdekében, hogy a bejáratnál található konyhaszoba függetlenné váljon, elválasztó válaszfalat építettek. A padlóra egy idős XL tükör került, amely kiszélesíti az ülőhelyet és elrejti az elektromos panelt.

Alacsony TV-szekrényA fiatal tulajdonos szabadidejének nagy részét filmek és sorozatok nézésére fordítja. Mivel a TV mérete nagy, bútordarabot választottak, amely elrejti a képernyőhez kapcsolódó összes perifériát (hangsor, merevlemez ...), amelyek csak akkor vannak láthatóak, amikor használatban vannak.

Az idő megáll JUAN CARLOS MARTÍNEZ

A tévékészüléket üvegből készült világítótestekkel díszítették, ebben az esetben a homokóra gyűjteményét. Két régi fényképet lógtak a falon, fekete-fehér sportképekkel.

Meleg terek JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Az eredeti padló a ház egészében megsérült, ezért egy nagy tölgyfajta réteggel helyettesítették, egy 12 cm-es egyenes padlólemezgel, amelyet a falak fehérre festettek. Így meleg és aktuális környezetet sikerült elérni.

Ezzel szemben
A természetes fényben elfogyasztott étkezőt az ablak közelében helyezték el. A mennyezeten egy arany átlátszó lámpa három átlátszó ballonnal extra kifinomultságot ad a helynek. Egy gyönyörű beltéri fa vizuálisan elválasztja az étkezőt a nappali résztől.

A szerző ülései JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Annak ellenére, hogy a lakás nem túl nagy, a tulajdonos szereti megbeszéléseket szervezni barátaival. Az ebédlőben egy robusztus tölgyfaasztalot kevertek össze négy, kifogástalanul tervezett székkel, amelyek karakterként adják a területet. Modell székek Comback, készítette Patricia Urquiola a Kartell számára.

Világítótestek JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Annak érdekében, hogy ne terheljük meg a területet, a bútorok végén könnyű kiegészítőket helyeztek el, például ezt a füstölt üveglapot.

Reggeli asztal JUAN CARLOS MARTÍNEZ

A konyhai munkalap félszigetté válik, amely reggeliző bárként szolgál. Függesztett lámpa megvilágítja, és magas székekkel díszíti.

nyílt JUAN CARLOS MARTÍNEZ

A bejárat melletti konyha eredetileg zárt volt, és szinte nem volt tároló területe. Az építész, Helena Martín a ház csillagává tette: nyitott, üres, szekrényekkel fel és le, valamint egy reggelizővel, amely elválasztja őt a csarnoktól.

Védett elülső oldal
A fehér lakkozott fabútorból, egyenes vonalból és a fogantyúk nélküli bútorokból mind az alsó, mind a felső részen elhelyezték a mennyezetet. A mosogató területén egy márványos szemüveggel felszerelt munkalapot helyeztek el, amely elülső részét lefedi, hogy megkönnyítse a tisztítást főzés közben. Selyemszobor-pult modell, Neolith-tól.

Nagyon finom deco
Egy pár fekete-fehér kézműves fénykép díszíti a konyha egyetlen szabad falát. Előtte a naptól elválasztó válaszfal kabátot, seprűt és hűtőszekrényt rejteget. A többi berendezés - a sütő és a mikrohullámú sütő kivételével - fehér üveggel van ellátva.

Óvja meg az adatvédelmet JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Egy tolóajtó vezet a nappali részből a hálószobába. Ez zárva marad, amikor a látogatások megtörténnek, hogy belseje védve legyen a kíváncsiságtól. Fehér lakkozású lap csúsztatásakor utánozza a falat.

azt capitoné JUAN CARLOS MARTÍNEZ

A semleges és egyszerű hálószobában ágynemű van, ágyneművel kárpitozva, Helena Martín tervezte. Mindkét oldalon márvány és fekete fémből készült asztalok, a Zara Home cégtől, valamint asztali lámpák voltak, rendkívül könnyű kialakítású.

Szekrény szekrény JUAN CARLOS MARTÍNEZ

A hálószobától balra egy nagyvonalú L alakú szekrény került kialakításra a padlótól a mennyezetig, fehér lakkozott homlokzatokkal, függőleges és belső körömfényekkel, világosszürke színben. A padlón, az ágy lábánál egy bordó árnyalatú vintage szőnyeget helyeztek el.

Jól kihasználták JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Az éjjeliszekrény és az ablak között egy szabad rést használtak egy kis, fából készült fiókos szekrény elhelyezésére, amely kiterjeszti a tároló területeket. Egy kép és egy arany váza díszítik a felületét.

Mázas zuhannyal JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Az előcsarnokból hozzáférhet a fürdőszobához. A mosogató elülső oldalán egy megvilágított tükör szerelt egy keretre és egy fülkére, Neolith Nero Marquina készítette. Függesztett bútorokkal rendelkezik a mosogató. Porcelánico legenda Fehér Roca-tól. Mosdó és zuhanytálca, készítette: Corian, Dupont. Grohe csapok. Bútor: Durian.

Lakásterv JUAN CARLOS MARTÍNEZ

Az építész, Helena Martín elment dolgozni, és úgy döntött, hogy beavatkozik elsősorban a padlóra, az ajtókra és a festékre, és csak az ablakokat őrzi. Egy tölgy laminált padlót választottak, amely az egész házban fut, és a falakat és az ajtókat fehérre festették. A következő cél az volt, hogy javítsák a konyha megjelenését, amelynek a bejárat mellett kell kitűnő benyomást keltenie.

Új disztribúcióját az építész lelkiismeretesen tervezte meg: nyitott, fényességet biztosító fehér bútorokkal, rejtett eszközökkel és funkcionális reggeliző bárral. Ezenkívül egy gyakorlati partíciót is létrehoztunk, hogy tárolókapacitása kettős funkcionalitással lehessen elválasztani a nappali szobától: a nappali részén a világító dobozt (egy XL tükör elrejtve) kell felszerelni, míg a konyhában nagylelkű szekrényré válik. a kabátok, tisztítószerek tárolására és az üveglapú hűtőszekrény elhelyezésére. Az ácsmunka, siker.

A konyha elõtt a bejáratnál elhelyezett fürdőszoba elosztása szintén megváltozott. A fő cél az volt, hogy új hozzáférést nyújtsanak a hallban, és bezárják azt a hálószobában, ahol eredetileg volt. Ez megőrizte a tulajdonos magánéletét, amikor látogatókat fogadott. Ez a változás pozitívan befolyásolta a pihenőhelyet, mivel a régi fürdőszobaajtó egy újabb falré vált, és egy új szekrényszekrény elhelyezésére használták, amely megduplázza a tároló területeket.

Végül a radiátorok elhelyezkedését és kialakítását más síkra változtattuk, különleges méretekkel és grafit színben. Ami a dekorációt illeti, megújult, időtlen klasszikus levegőt kerestek, józan és férfias hangulatot kerestek, hasonlóan a tulajdonoshoz.

www.helenamartin.es