Megjegyzések

45 m2-es lakás átalakítása

45 m2-es lakás átalakítása

A LaiaUbia Stúdió előtt álló kihívás az volt, hogy megújítsa a Sitges tengerpartján található 45 négyzetméteres lakást, és lehetővé tegye négyes család számára.

Ki kellett használni a helyet, megszerezni a tágasság érzetét (az „előtte” képek a nagy munka visszatükröződik), és frissíteni kellett az egész készletet, hogy a ház funkcionális és praktikus legyen egy kis helyiségben.

A LaiaUbia Stúdió javaslata egy zárt tér létrehozása volt, amelyben a fürdőszoba, szekrények és emeletes ágyak találhatók, és amelybe a TV-szekrény be van építve. Tehát a lakásban nincs több elválasztás, egyedülálló tágasság érzetét kelti.

A hálószoba magánéletének biztosítása érdekében a ház egyik végén, a nappali résztől legtávolabb található, és egy nyitott polc határolja, amely lehetővé teszi a fő homlokzat fényének elérését is a helyiségbe.

A polc a moduláris kialakítású Balmat, a LaiaUbia Studio által létrehozott, és tárhelyet kínál, és elválasztja a környezetet.

Az étkezőasztal az ablak előtt található, amely a terasszal rendelkezik.

Reklám - Olvassa el az alábbiakban folyamatos helyet négy számára

A LaiaUbia Stúdió felelős volt ennek a 45 négyzetméteres apartmannak, amely most tágas, funkcionális és négyszemélyes családnak alkalmas, átalakításáért.

A konyhából a nappali és az étkező nyílik.

Az ebédlő természetes fény által védett

Az étkező a főablak előtt helyezkedik el, amelyen keresztül belép a teraszra.

Nincs megosztás

Az egész napi terület folytonos, osztások nélküli hely.

Egyszerű Mobiliaro sok stílusban

A lakás berendezése funkcionális és egyszerű, ugyanakkor egy bizonyos kialakítású, amely emeli az általános belsőépítést.

Az egyszerű vonalak, semleges színek és fa a kiválasztott darabok és bevonatok jellemzői.

Kilátás a bejáratból

A bejárattól látható a nappali rész, egyébként a bal oldali sarokban lévő konyha és a jobb oldalon az étkező.

Egy köbös szerkezetben

Az étkező mellett egy fából készült kocka, amelyben a fürdőszoba, szekrények és néhány emeletes ágy található.

Emeletes kilátás

A projekt felelősei által kidolgozott eredeti megoldás, amellyel a ház másodlagos "hálószobája" elhelyezkedése egy kis helyiségben megoldódik. Az emeletes ágyak be vannak ágyazva a ház közepének kockaszerkezetébe.

Ebédlő részlet

Összességében fehér összeolvad a falakkal és a padlóval, ha nem a fekete mennyezeti lámpa és a fa szék lábai.

A nappali rész

A nappali egy kanapéval és egy fotelmel van megoldva.

A kocka előtt

A kanapé a köbös szerkezet előtt áll, mivel a televíziót rászerelték.

Deviant space A köbös struktúra részlete a fa

A köbös struktúra részlete a fa. Belül a fürdőszoba.

A lakás általános nézete Nagyon átgondolt megoldás Fény a bőségben

Ez a lakás egyik jellemzője: az általa kapott fénymennyiség, amelyet az uralkodó fehér fény tükröz.

A konyha

A konyhát az L alakú elrendezés és a sarokhoz rögzített bútorok integrálják a lakásba.

Ablakkal

A bútorokat fából választották, hogy megfeleljenek a növény közepének kockaszerkezetének.

A konyhai súrolás részlete REMOVING

UITAR

Nagy tárolókapacitással

A konyhában elegendő bútor található az összes konyhai és konyhai eszköz elrendezéséhez. Az ablak alatt egy alacsony modul. Ezután oszlopbútorok, amelyek háztartási készülékeket tartalmaznak.

Főzés elöl Kockaszerkezet

A emeletes ágy ágytakarói kockás kialakításúak, mint a textilé, amely a hálószoba ágyát öltözteti fel.

A hálószoba

A lakás egyik végén van, ellentétben a nappali területtel, így még magánélettel rendelkezik. A könyvtár körülhatárolja a teret és bizonyos mértékű adatvédelmet biztosít, anélkül hogy megteremtené a burkolat érzését.

A hálószobában

A hálószoba belső részlete. A fedélzeten egy rést tartalmazó polc, amely tárolási lehetőségeket kínál.

Az elválasztó polc részlete

A könyvesbolt Balmat, A LaiaUbia Studio készítette, ez egy moduláris kialakítás, amely körülhatárolja a hálószobát. Könyvespolc és elválasztó.

Fürdőszoba sötét színekben

A fürdőszoba a ház legsötétebb szobája, mind a választott bevonatok, mind a természetes fény hiánya szempontjából, ha a kocka alakú faszerkezetben helyezkednek el.

Ez volt a ház a reform előtt

Itt látható a bejárat területe. A ház rekeszre osztott és kisebb volt.

Ez volt a ház a felújítás előtt: az étkező

Az étkező az intervenció előtt.