Információ

Lakás, klasszikus, mint modern

Lakás, klasszikus, mint modern

Az EspaiRoux tanulmány a múlt és a jelen együttes létezését tette lehetővé egy lakás Barcelona Eixample-ben található. Ők, mint a tulajdonosok, beleszerettek a házak azon hagyományos elemeibe, amelyeket ezen a területen építettek a huszadik század elején, mint például a magas mennyezet, a hidraulikus padló vagy az üvegezett galéria, de az elosztás nem volt igazítva a a nagy család igényeit, amelyeket most mennyezetről padlóra láttam, és amelyek lehetővé teszik a szobák elosztását vagy összevonását a lakosok szeszélye alapján. Ezt a forradalmat azonban óvatosan hajtották végre, visszanyerve az eredeti elemeket és tiszteletben tartva a padló impozáns levegőjét.

A dekoráció a múlt tiszteletének és a jelennel való kombinációjának eredménye is. A lakóhely bútorának egy része már a tulajdonosok tulajdonában volt. A belsőépítészek a klasszikus stílus megbeszélésével újrafestették őket, ellentétet kerestek a jelenlegi formatervezésű mintákkal, és a tulajdonos műalkotásaival kombinálva fűszerezték, így olyan mai keveréket kaptak, mint a mai, időtlen, meleg és mindenekelőtt nagyon funkcionális.

www.espairoux.com

Érdekli:

- Fehér és barátságos családi ház

- Egy klasszikus párizsi lakás

- Lakás a klasszikus és az aktuális között

- Családi lakás, ahonnan költözik

Reklám - Olvassa tovább a klasszikus és a modern oldalt

Az EspaiRoux stúdió a múlt darabjait és a jelenlegi formatervezési mintákat keveri össze, és ezzel tökéletesen kombinálja a kontrasztokat.

Nappali szoba

A klasszikus stílusú kanapék a családnak tartoztak, amely ezen az emeleten él. A stúdió kárpitozta őket, és keverte őket a jelenlegi darabokkal.

Nagy család

A tulajdonosok három gyermekes családot alkotnak.

felületi

A lakás 187 m2-es, négy hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik.

galéria

A lakásban a huszadik század elején található Eixample otthonainak egyik hagyományos galéria található.

Új ács

Az építészek megőrizték ezt a helyet, de megváltoztatta az ablakokat, hogy hatékonyabbak legyenek.

Nyitott ajtók

A ház teljesen kinyitható, a galériát terassá alakítva.

Munka és öröm

A galériát tanulmányi és nappali részként használják.

Nincs itt semmi

Az új szakaszokat mennyezeti padlóról készítették.

Itt egy konyha

Ilyen módon megjelennek és eltűnnek a tulajdonosok akarata szerint.

konyha

Minimalista stílus

Szürke anyag

Fehér munkalapot kombináltak szürke szekrényekkel.

mint

A mennyezet eleje és a padló közötti szekrények a lehető legtöbbet hozza ki a térből. A padló természetes kőhatású porcelán kőagyag.

Egyél a konyhában

Irodát alakítottak ki a konyhában.

Mosási terület

Kilátás a mosókonyha és a vasaló szekrényeire.

hall

Az eredeti talajt visszanyerték.

Vizuális megosztás

A hidraulikus padló szőnyegként szolgál és megosztja a folyosót a szoros érzés csökkentése érdekében. A többi padló fehérített robóta.

Élénk portré

A hálószobát a tulajdonos festett festményei díszítették.

Fürdőszoba

A hálószobához saját fürdőszoba tartozik.

Minden rejtett

A tolóajtónak köszönhetően a fürdőszoba elérése teljesen elrejthető.

Klasszikus érintés A lábad előtt

Egyedi szekrények az ágy lábához.

Fürdőszoba Természetes hatás

Ugyanazt a konyhapadlót használták, a természetes kőhöz hasonló felülettel a fürdőszobában.

Semmit elrejteni

A zuhanyt átlátszó üvegszűrővel lezártuk.

Gyerek hálószoba

Két gyermeknek.

Tanulmányi terület

Az egyedi bútorokat úgy tervezték, hogy kihasználják a hely előnyeit, és létrehozzanak egy pihenőhelyet, két ággyal és egy tanulással.

Második gyermek hálószoba

Bútorokkal is egyedi tervezésű.

Második fürdőszoba Előtte és utána

A terv a reform előtt és után.